Hoe verwijder ik een werknemer?

Om een werknemer te verwijderen, ga je naar de werknemerslijst door op het lijst symbool te klikken. lijst_icoontje.png

Je krijgt dan een overzicht van de werknemer(s) onder de geselecteerde werkgever. Door op het prullenbakje te klikken achter de werknemer kun je deze verwijderen.  prullenbakje.png

Heeft de werknemer meerdere dienstverbanden dan staat er een pijltje voor de werknemer. Als je deze aanklikt zie je alle dienstbetrekkingen.
Indien de werknemer in een vorig jaar uit dienst is gegaan, activeer dan de schuifknop bij 'werknemers uit dienst'. De werknemers uit dienst worden zichtbaar.

Let op: Is het prullenbakje licht van kleur? Dan moet je eerst de berekening(en) terugzetten, voordat er verwijderd kan worden. lichte_prullebak.png