Hoe kan ik een werknemer kopiëren?

Ga naar de lijst van de werknemers binnen de werkgever, selecteer de werknemer en klik op kopiëren om een andere werkgever te selecteren:

Hier kies je naar welke werkgever je de werknemers wil kopiëren.
Vervolgens kan er gekozen worden welke gegeven gekopieerd dienen te worden. (De basis gegevens worden standaard gekopieerd.)

Voor vragen over hoe te handelen met ESS accounts in deze situatie;

Hoe voeg ik twee dienstverbanden bij verschillende werkgevers toe aan het ESS portaal?