Hoe voeg ik een premie toe?

Om een premie of regeling toe te voegen aan een werkgever, moet deze eerst worden toegevoegd op systeemniveau. Dit doet u op de volgende manier:

• Klik op het Fusion logo links boven in de hoek

• Klik op 'Systeeminstellingen' en ga naar het tabblad 'Premies'
  • Gebruik de blauwe plus in het gedeelte 'PREMIES OVERIG' om een keuze te maken tussen 'CAO' of 'PREMIE'

Wanneer u kiest voor 'PREMIE' kunt een premie aanmaken naar eigen wens.

Via de optie 'CAO' vind je de voorgedefinieerde premies. Je kunt de filters boven in het scherm gebruiken om de gewenste CAO sneller op te sporen.

U selecteert de CAO door op de regel te klikken. Deze zal dan blauw worden.

Wanneer u op het pijltje klikt aan het begin van de regel worden de premies getoond die in de CAO voorkomen.

Op het tabblad 'Toewijzen' kun je de CAO aan werkgevers toevoegen. Ook kun je bepalen of deze CAO bij elke nieuwe werkgever moet worden toegepast.

Klik op 'Toevoegen' om de geselecteerde premies op te slaan en eventueel toe te wijzen aan de geselecteerde werkgevers.

Ter info:

Indien u premies niet heeft toegewezen aan werkgevers kunt u dit alsnog doen door de premie weer te openen op Systeemniveau via het oog-icoon.

U kunt dan weer naar het tabblad 'Toewijzen' gaan.
Wanneer de premies op systeemniveau aanwezig zijn, zou u de premies ook via de werkgever of  werknemer kunnen toevoegen.
Dit doet u dan via het menu 'Verloningsinstellingen' - 'Premies'.