Hoe kan ik gegevens printen of exporteren?

Klik op het printersymbool rechtsboven in de hoek.

Je komt nu in de overzichten scherm terecht. De beschikbare overzichten zijn verdeeld over 3 soorten.
Je kunt linksboven in hoek een soort selecteren.

Wanneer je kiest voor 'Werkgever' of 'Dienstbetrekking' zal direct hieronder een extra selectiemenu worden getoond waarin je een werkgever kunt selecteren.

De beschikbare overzichten worden getoond onder de kop 'Selecteer overzicht'.
Wanneer je een bepaald document aanklikt, zullen de bijbehorende opties in het midden van het scherm getoond worden. Hier kies je bijvoorbeeld de periode(s) waarvoor je een overzicht wilt genereren..
Verder zijn er per overzicht specifieke instellingen die u kunt wijzigen.

Nadat je de gewenste instellingen hebt gemaakt klik je rechtsboven op de knop 'Genereer'.

Je overzicht zal getoond worden op het scherm.
Bovenaan dit scherm zal een werkbalk worden getoond waarmee je o.a. kunt bepalen hoe het document wordt getoond.

Hierin heb je ook de optie om de print te exporteren naar een ander bestand, zoals Excel. Hiervoor klik je op onderstaande symbool.

Het is mogelijk deze documenten op te slaan in diverse digitale formaten:

- Acrobat (*.PDF)
- CSV (comma delimited)
- Excel '97 - 2003
- Rich Text Format
- TIFF file
- Web Archive (*.MHTML)
- XPS Document
- ZIP
Heb je meerdere bestanden, zoals loonstroken van meerdere medewerkers, kun je deze ook exporteren via zip of Pdf. Hiervoor klik je op onderstaande symbool.

Wil je bladeren door meerdere bestanden kun je dat doen met behulp van de volgende icoontjes:

Wil je bladeren in een bestand met meerdere bladzijdes, dan kun je dat doen met behulp van de volgende icoontjes:

Je kunt rechtsboven op het kruis klikken om het printscherm te sluiten en terug te keren naar het scherm 'Overzichten'.

Formaat Bestandsnaam wijzigen

Klik op het Salar Logo om naar het Systeemmenu te gaan.

Kies dan voor "Formaat Bestandsnaam".

Hier kan je de namen van bijvoorbeeld de loonstroken aanpassen, zodat deze de naam van de werknemers bevatten.