Hoe voeg ik een werkgever toe?

Wanneer u inlogt, zal het systeem dashboard verschijnen.
Hier kunt u direct een werkgever toevoegen door op de knop "Nieuwe Werkgever" te klikken.

Wanneer u niet in het dashboard zit, kunt u een werkgever toevoegen door;

• Aan de linkerkant naast de werkgever op het lijst icoon  te klikken. opu18yX.png
  • Klik vervolgens op de blauwe "+" om een werkgever toe te voegen  %2B_teken.png

Basisgegevens:
- Het KvK-nummer invoeren. Wanneer je over de "AutoAanvullen" module beschikt zullen bepaalde bedrijfsgegevens automatisch vanuit het KvK-register worden aangevuld
- De bedrijfsnaam invoeren waaronder de onderneming bekend staat

Loonaangifte:
- Het loonheffingennummer van de werkgever invullen voor de loonaangifte

Loontechnisch:
- Het loontijdvak selecteren dat gehanteerd moet worden
- Het aangiftetijdvak selecteren dat gehanteerd moet worden

Sector gegevens:
- De sector toevoegen
- Een cao opgeven
- Het werkgever type WHK invullen
(Wanneer je 'Middel/groot' selecteert zul je de percentages voor de WHK handmatig moeten invoeren aan de hand van de beschikking die je van de belastingdienst hebt ontvangen)
- Het eigen risicodragerschap ZW FLex of WGA aanzetten.
(Dit is alleen het geval als dit specifiek is aangevraagd onder bepaalde voorwaarden bij de Belastingdienst.)

• Nadat je de gegevens hebt ingevoerd klik je op 'Opslaan'

Je komt in het gedeelte 'BEDRIJFSGEGEVENS' - 'Basisgegevens' van de betreffende werkgever terecht. Hier kun je in de onderstaande rubrieken de basisgegevens van de werkgever verder aanvullen:

- Basisgegevens
- Social media
- Logo
- Adresgegevens
- Contactpersoon

• Wanneer je klaar bent met het invoeren van gegevens klik je op 'Opslaan'

Om een werknemer aan te maken hanteer je het volgende artikel:

Hoe voeg ik een werknemer toe?