Wanneer is het laatste WinSalar jaar?

Door een wetswijziging inzake de inkomstenverhouding welke met ingang van 1 januari 2023 ingaat, is er door SALAR Software besloten om WinSalar te ontwikkelen tot en met 31 december 2022. Dit betekent dat WinSalar in 2022 zijn laatste jaar ingaat.

Overstappen naar SalarFusion loont.

SalarFusion is klaar voor de toekomst, eenvoudige salarissoftware in de cloud.
Online, direct inloggen via een browser en de salarissen verwerken. Werknemers krijgen een eigen omgeving om een salarisspecificatie of jaaropgave te downloaden.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via 040 25 11 333 - optie 0.

Voorbedrukte salarisspecifcaties

Met de komst van de digitale loonstrook neemt de vraag naar voorbedrukt papier af. Hierdoor is er besloten om geen nieuwe oplage meer bij te drukken.

Er zijn nog een beperkt aantal classic- en expressspecificaties beschikbaar!

Bestel direct zolang de voorraad strekt.