Bèta functionaliteit aanzetten in SalarFusion

Het is mogelijk om in SalarFusion gebruik te maken van de bèta functionaliteit. Onder deze optie worden nieuwe functionaliteiten geplaatst, die mogelijk nog niet volledig geïmplementeerd zijn. U kunt deze dus uitproberen. Ook kan het gebeuren dat Bèta functionaliteiten uiteindelijk op een andere wijze in het pakket terecht komen.

De bèta optie kunt u zelf eenvoudig aan- en uitzetten via het Instellingen menu rechtsboven, optie Abonnement. Na het aanzetten van de functie, moet er eerst uitgelogd en opnieuw ingelogd worden om de functionaliteiten te activeren.