Hoe voeg ik de Leerrekening toe?

De Leerrekening is een regeling voor werknemers in de cao Retail Non-food.

De werkgever moet zich hiervoor registreren bij de Leerrekening.

In Salarfusion ga je naar menu Digitaal - Instellingen. Hier vind je onder het kopje 'Financieel' de tegel voor De Leerrekening. Deze kan voor de betreffende werkgever aangezet worden. Wanneer je op het tandwiel klikt, kun je de PAT (PersonalAccessToken) van de Leerrekening ingeven. Hiermee komt een API koppeling tot stand voor de verzending van de informatie over de werknemers.