Hoe pas ik de volgorde van de reservering aan?

• selecteer de werkgever
  • Ga naar menu ‘Verlonings instellingen’- ‘Loonelementen’
  • Klik met de linkermuis op de reservering en versleep de reservering naar beneden of boven
  • Als de reservering is verplaats krijg je de melding 'Vanwege de gewijzigde volgorde kunnen grondslagen gewijzigd zijn' en klik 'Ja'

Let op: De reservering waarin de grondslag aangepast moet worden moet onderaan staan in menu ‘Verlonings instellingen’- ‘Loonelementen’. De volgorde heeft invloed op de instellingen van de grondslag.