Hoe verwijder ik een werknemer?

Om een werknemer te verwijderen klik je op het volgende symbool:
Je krijgt dan een overzicht van de werknemer(s) onder de geselecteerde werkgever. Door op het kruisje te klikken achter de werknemer kun je de werknemer verwijderen. Heeft de werknemer meerdere dienstverbanden dan staat er een pijltje voor de werknemer. Als je deze aanklikt zie je alle dienstbetrekkingen.

Let op: Is het kruisje licht van kleur dan moet je eerst de berekening(en) terugzetten, voordat er verwijderd kan worden.