Hoe kan ik de logingegevens voor de ESS opnieuw versturen?

Om een nieuwe login te versturen voor de werknemer ga je bij de werkgever naar het menu ‘Digitaal beheer’- ‘ESS gebruikersbeheer’. Hier worden de werknemers weergeven die een werknemersportaal hebbenAls in de kolom ‘Login versturen’ het volgende symbool staat , dan heeft de werknemer nog niet ingelogd in zijn portaal. Je klikt op het symbool  en krijgt de melding of je de welkomst e-mail opnieuw wilt versturen aan de gebruiker en selecteer ja. De e-mail wordt nogmaals verstuurd.

Heeft de werknemer al ingelogd dan is niet meer zichtbaar. Om de login te versturen selecteer je de werknemer  en klik je op de gele plusknop en selecteer ‘Wachtwoord wijzigen’. Genereer een nieuw wachtwoord en klik op ‘Opslaan en verzenden’ om de e-mail met logingegevens naar de werknemer te sturen.

Let op: Als de werknemer al zelf heeft ingelogd, dan kan de werknemer op de pagina www.werknemerlogin.nl de optie ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren