Hoe verwerk ik de seniorenregeling? (werknemer)

• Ga naar 'Verlonings instellingen' – 'Instellingen'. Klik via de plusknop op 'Toevoegen' en vink de gewenste regeling aan en klik op 'Opslaan'.
  • Ga naar 'Loonelementen'. En controleer of de 'Looncomponenten' ‘Seniorenregeling aanvulling salaris’ en ‘Seniorenregeling aanvulling pensioen’ zijn toegevoegd. Via de plus knop, 'Looncomponenten' Beschikbare looncomponenten kun je ze indien nodig toevoegen.
  • Het rooster van de werknemer blijft op het originele (100%) rooster staan. Aanpassing van het rooster heeft effect op de verloonde uren en dit is niet gewenst. Bij periodegegevens hoeven er voor berekeningen geen afwijkende dagen en uren in de looncomponenten te worden opgevoerd.

Voor inrichting van de seniorenregeling bij de organisatie, klik hier.

Voor inrichting van de seniorenregeling bij de werkgever, klik hier.