Hoe koppel ik de Rework VerlofApp?

Via de VerlofApp kun je gemakkelijk verzuim en vrije dagen van medewerkers registreren.  Het is nu mogelijk om een VerlofApp account aan te maken, of een bestaand VerlofApp account te koppelen aan je werkgever in SalarFusion.

Om gebruik te kunnen maken van de Reworks Verlofapp via SalarFusion, moet je eerst de tegel ‘Rework Apps’ op organisatie niveau activeren op scherm ‘Digitaal beheer’ – ‘Instellingen’.

Daarna verschijnt deze tegel ook op hetzelfde scherm bij de werkgevers. Activeer ook hier de tegel. Nu de tegel actief is klik je op het 'tandwiel-icoon' om naar de instellingen te gaan.

Om een koppeling te maken tussen SalarFusion en de Verlofapp, moet je een account hebben bij Reworks.

Heb je nog geen account, dan kun je een account aanmaken via de ‘Maak nieuw account aan’ knop. Als je het account via deze knop aanmaakt, worden de juiste gegevens daarna automatisch ingevuld in SalarFusion. De koppeling is dan meteen actief, zodra het aanmaken van het account voltooid is.

Heb je al een Verlofapp account, dan kun je via de Reworks website de gegevens ophalen:

- Het ‘ID’ vind je in de adresbalk, wanneer je bent ingelogd op de Verlofapp website. Iedere werkgever heeft z’n eigen ID, dus wanneer je meerdere werkgevers onder één VerlofApp account hebt, let dan op dat je het juiste ID invult.
- De ‘API token’ vind je op de Reworks Verlofapp website onder ‘Algemene instellingen’ – ‘Externe koppelingen’.
- Bij ‘Bedrijfsnaam’ vul je dezelfde bedrijfsnaam in als bij de Contactgegevens van de Verlofapp.

Klik vervolgens op knop ‘Opslaan’ om deze gegevens op te slaan.

Na het aanmaken of koppelen van het account ga je op werkgeverniveau naar ‘Rework’ – ‘Gebruikersbeheer’. Hier kun je voor je werknemers een account aanmaken, of bestaande accounts koppelen via de plusknop.

Kies je voor aanmaken, geef dan een e-mailadres op en klik op de knop ‘Toevoegen’. Via dit e-mailadres zal de werknemer kunnen inloggen in de Verlofapp. De werknemer ontvangt automatisch een e-mail met instructies om een wachtwoord aan te maken.

Had je al accounts gemaakt voor je werknemers in de Verlofapp voordat onze koppeling beschikbaar was, dan kun je nu de reeds gemaakt accounts gaan koppelen aan je werknemers in SalarFusion.

Voor vragen over de werking van de Verlofapp en de facturatie hiervan, kunt u contact opnemen met Rework.