Hoe stel ik de SMTP server gegevens in?

Om ervoor te zorgen dat werkgevers en werknemers e-mail ontvangen van vertrouwde mail adressen, waardoor belangrijke documenten niet in de spam terechtkomen is het van belang dat de SMTP gegevens juist ingevuld zijn.

Voor juiste inrichting van de E-mail server gaat u naar Organistatie – Digitaal Beheer- instellingen en klik op de tegel ‘e-mail server’

Hier vul je de Accountant/Administratiekantoor e-mail gegevens in.
Mochten deze gegevens niet bekend neem dan contact op met uw netwerkbeheerder.

Ga vervolgens naar werkgever – digitaal beheer – instellingen  en klik op de tegel ‘E-mailserver’
Hier vul je de gegevens van de werkgever in.

De werkgever ontvangt nu mail met afzender van accountant/administratiekantoor en de werknemer ontvangt mail vanuit de werkgever.