'Muteren door de werkgever op het werkgeverportaal' beschikbaar gesteld

Muteren door de werkgever is voor accountants en administratiekantoren beschikbaar gesteld. Deze eerste versie bevat nog niet alle opties die in het ontwikkelplan zijn opgesteld.
De komende tijd gaan we deze uitrollen zodat deze aansluit bij de wensen en verwachtingen van onze gebruikers.

We stellen het op prijs als je ons op de hoogte brengt van je wensen en verwachtingen met betrekking tot deze nieuwe functie en kijken uit naar je feedback.

De werking van deze nieuwe functie wordt uitgelegd in bijgaande instructievideo’s en handleidingen voor zowel werkgever als accountant/administratiekantoor.

De te muteren velden in het werkgeverportaal betreffen alle looncomponenten welke van toepassing zijn bij de werkgever.
 Een loonelement is alleen te muteren als deze van toepassing staat bij de werknemer.
Het is dus mogelijk om loonelementen alleen bij bepaalde werknemers te laten muteren.

In het werkgeversportaal worden de loonelementen getoond met een oogje ervoor.
Als de werkgever op het oogje klikt wordt het element verborgen.
Indien een verborgen element alsnog gemuteerd dient te worden kan deze zichtbaar worden gemaakt door op het archiefdoos icoontje links bovenin te klikken.

Als de werkgever de mutaties heeft verzonden staan deze direct klaar om te worden verwerkt.
Akkoord bevonden mutaties worden verwerkt in de software. Afgekeurde mutaties worden aan accountant/administratiekantoor kenbaar gemaakt via een e-mail.
Er wordt nog gewerkt aan een te genereren mutatie overzicht waarin alle verwerkte en afgekeurde mutaties per werkgever staan vermeld.