Hoe bepaal ik het jaarloon?

Je kunt SalarFusion het jaarloon automatisch laten bepalen. Normaal gesproken wordt het jaarloon bepaald op basis van kolom 14 van de loonstaat van het voorgaande jaar. Zijn deze gegevens er niet dan zal er een schatting worden gemaakt.

Werkgeverniveau
Ga in de werkgever naar menu 'Verlonings instellingen' - 'Loongegevens'.
Klik op de knop 'Bepaal jaarloon werknemers'. Klik daarna op 'Bepaal jaarloon' om de jaarlonen weer te geven. Om de jaarlonen daadwerkelijk door te voeren bij de medewerkers klik je op 'Definitief'.