Melding 'Soort contract, arbeidsovereenkomst schriftelijk en/of oproepovereenkomst is niet ingevuld'

Deze gegevens zijn van belang voor het bepalen van het premie tarief van de WW-Awf premie vanwege de nieuwe Wet WAB.

Volg onderstaande instructies om deze melding op te lossen.

Ga in de werknemer naar 'Personeelsgegevens' - 'Dienstbetrekking'.

Zorg dat de gegevens onder het kopje 'Dienstbetrekking contractgegevens' correct zijn ingevuld.

Klik op 'Opslaan'. Hierna kun je weer berekenen.

Tip! In geval van een oproepovereenkomst is het ook van belang om in menu 'Loonaangifte gegevens' de optie 'Oproep/invalkracht' in te vullen 'met of zonder verschijningsplicht'.