Hoe verwerk ik een loonsverhoging voor meerdere werknemers?

Ga in de werkgever naar menu 'Verlonings instellingen' - 'Loongegevens'.

Start met het invullen van de ingangsdatum waarop de loonsverhoging in gaat. Vul ook het percentage in waarmee het loon wordt verhoogd.

Wil je uurloners of periodeloners uitsluiten van de loonsverhoging kun je dat gemakkelijk met de schuifknoppen aangeven. Zet de schuifknoppen zoals gewenst, voordat je op 'Selecteer werknemers' klikt.

Hierna kun je de werknemers selecteren op wie de loonsverhoging op van toepassing is. Klik op 'Selecteer werknemers'.

Na het selecteren van de werknemers kun je de loonsverhoging bepalen, klik op 'Bepaal Loonsverhoging'.

Je ziet dan een voorbeeld van de lonen voor en na de loonsverhoging.

Maak de loonsverhoging definitief door hierna op 'Definitief' te klikken. De lonen van de werknemers worden hierdoor gewijzigd.