Hoe verwerk ik de seniorenregeling? (organisatie)

De standaard Senioren of generatieregeling in SalarFusion gaat uit van 80% werken, 90% salaris en 100% pensioen opbouw. Er zijn ook andere varianten denkbaar, aangepaste regelingen kun je zelf aanmaken en daarna ook verwerken op onderstaande manier.

• Ga naar 'Basisgegevens'.
  • Klik via de plusknop op 'Toevoegen' en vink de 'SeniorenRegeling 80-90-100' aan en klik op 'Opslaan'.
  • Kies voor 'Zelf definiëren' in plaats van 'Toevoegen' wanneer je een eigen regeling wilt aanmaken.
  • Ga naar 'Loonelementen'. En controleer of de 'Looncomponenten' ‘Seniorenregeling aanvulling salaris’ en ‘Seniorenregeling aanvulling pensioen’ zijn toegevoegd. Via de plus knop, 'Looncomponenten' Beschikbare looncomponenten kun je ze indien nodig toevoegen.

Voor inrichting van de seniorenregeling bij de werkgever, klik hier.

Voor inrichting van de seniorenregeling bij de werknemer, klik hier.