Hoe kan ik de login gegevens voor het werkgeversportaal opnieuw versturen?

Om een nieuwe login te versturen voor de werkgever ga je naar het menu ‘Organisatie’- ‘Werkgevers Gebruikersbeheer’. Hier worden de werkgevers weergeven die een werkgeversportaal hebben. Als in de kolom ‘Login versturen’ het volgende symbool staat blobid0.pngdanheeft de werkgever nog niet ingelogd in zijn account. Je klikt op het symbool blobid1.pngen krijgt de melding of je de welkomst e-mail opnieuw wilt versturen aan de gebruiker en selecteer ja. De e-mail wordt nogmaals verstuurd.

Heeft de werkgever al ingelogd dan isblobid2.png niet meer zichtbaar. Om nu de login te versturen klik je op blobid3.png symbool genereer een nieuw wachtwoord en klik vervolgens op ‘Opslaan en verzenden’ om de mail met logingegevens naar de werkgever te sturen.

Let op: Heeft de werkgever al een keer ingelogd, dan kan de werkgever de optie ‘Wachtwoord vergeten selecteren op www.werkgeverlogin.nl.