Hoe verstuur ik de loonstrook opnieuw via e-mail?

Voordat je een loonstrook opnieuw kan versturen, zal de loonstrook eerder moeten zijn verzonden. Zie hiervoor: Hoe verstuur ik de loonstroken?

Ga in de werkgever naar menu 'Digitaal beheer' - 'Accorderen en verzenden'. Selecteer rechtsboven de correcte periode. Wanneer de loonstrook eerder is verstuurd, staat er een vinkje onder de kolom 'Naar E-mail'. Houd je muis boven het betreffende vinkje. Er verschijnt nu de mogelijkheid om deze nogmaals te verzenden: