Hoe pas ik een e-maildefinitie aan op organisatie- of werkgeverniveau?

Om de standaard e-maildefinities te kunnen wijzigen op organisatie- of werkgeverniveau dient de koppeling 'E-MAILSERVER' aan te staan.

Ga naar de 'Organisatie' - 'Digitaal Beheer'- 'Instellingen'. Zet de koppeling 'E-MAILSERVER' aan. Deze hoeft niet ingevuld te worden.

Hierna kun je de e-maildefinities op organisatieniveau en werkgeverniveau aanpassen.

Organisatie
Ga naar het tandwieltje rechtsboven in Salarfusion en kies voor menu 'Beheer'- 'E-maildefinitie'. Je kunt de wijzigingen in de e-maildefinities met het potloodicoontje invoeren.
In dit venster vind je ook een schuifknop naast de optie 'Toepassen zelf gedefinieerd e-mailadres'.
Pas wanneer deze schuifknop op groen staat, zullen de ingevoerde wijzigingen voor de betreffende
e-maildefinitie daadwerkelijk worden gebruikt in de verstuurde e-mails. Klik op 'Opslaan'.

Werkgever
Wanneer je de e-maildefinitie voor een specifieke werkgever wilt aanpassen. Ga je in de werkgever naar '
Digitaal Beheer'- 'Instellingen'. Zorg dat de koppeling 'E-mailserver' ook hier aanstaat.

Ga daarna in de werkgever naar 'Digitaal Beheer'- 'E-maildefinitie'. Je kunt de wijzigingen in de e-maildefinities met het potloodicoontje invoeren.
In dit venster vind je ook een schuifknop naast de optie 'Toepassen zelf gedefinieerd e-mailadres'. Pas wanneer deze schuifknop op groen staat, zullen de ingevoerde wijzigingen voor de betreffende
e-maildefinitie daadwerkelijk worden gebruikt in de verstuurde e-mails. Klik op 'Opslaan'.