Hoe verwijder ik loonelementen of premies?

Loonelementen of premies kunnen alleen verwijderd worden wanneer de periode waarin je deze wilt verwijderen nog niet is berekend. Wanneer dit wel het geval is dient de periode eerst teruggezet te worden

Ook mag het loonelement of premie niet zijn toegewezen aan een werknemer. Je kunt dit controleren door het loonelement of premie te openen. Ga in de werkgever naar menu 'Verlonings instellingen' 'Loonelementen' of 'premies'. Wanneer je het loonelement of de premie opent, kun je via menu 'Toewijzen' medewerkers aan- of uitvinken. Je kunt ook alle medewerkers in één keer aan- of uitvinken met behulp van het bovenste hokje.

Wanneer bovenstaande is uitgevoerd kun je een loonelement of premie verwijderen met het rode kruisje rechts in de regel.