Hoe stel ik de 'twee stappen authenticatie' in?

Via Digitaal beheer- Instellingen op Organisatie niveau, kunt u de 'twee stappen authenticatie' activeren.

U kunt dit instellen voor gebruikers van zowel SalarFusion als het Werkgeverportaal.

Na het inloggen kunnen gebruikers de authenticatie inschakelen in het instellingen menu via 'GEBRUIKERSINSTELLINGEN'- 'Account'.

Om gebruik te maken van authenticatie in twee stappen, heb je een authenticator app voor je mobiele apparaat nodig. De links om de app (voor Apple of Android) te downloaden zie je wanneer je op de 'Activeren' knop klikt. Om de optie te activeren dien je een QR-code te scannen die een verificatiecode gegenereerd.

De twee stappen authentificatie kan ook weer uitgeschakeld worden bij de 'GEBRUIKERSINSTELLINGEN'-'Account'.