Hoe maak ik een journaalpost export?

Voordat je een export naar een extern pakket kan doen, geef je eerst op naar welk pakket je de export wilt maken.

Ga in de werkgever naar 'Digitaal Beheer' - 'Instellingen'. Onderaan bij 'Financieel' kun je de pakketten aanzetten die jij van plan bent te gebruiken binnen deze werkgever.

Ga hierna in de werkgever naar 'Digitaal Beheer' - 'Journaalpost export'.

Via 'Voeg export toe' kun je nu een export aanmaken. Vul de gegevens in en klik op 'opslaan'.

Wanneer een export is aangemaakt, vind je rechts in de regel drie icoontjes. mceclip2.png

Met het download-icoontjemceclip1.pngkun je de exportbestand downloaden. Het bestand word in de algemene downloads map geplaatst. Linksonder in je browser vind je de download terug. Door hier met de rechtermuisknop op te klikken, kun je het bestand openen of weergeven in de map.
Het exportbestand kun je vervolgens inlezen in het bijbehorende programma.

Met het potlood-icoontjemceclip3.pngkun je de exportinstellingen wijzigen.

Met het 'kruisje' kun je de export verwijderen.