Hoe geef ik een Loonaangifte vrij?

Als het tijdvak nog open is:

Je opent de werkgever. Je gaat naar menu 'Digitaal Beheer' - 'Loonaangifte'. Naast de periode waarvan het tijdvak open staat, vind je het volgende icoontje:

Om de periode vrij te geven, klik je op dit icoontje.

Als het tijdvak gesloten is:

Stuur een mailtje naar helpdesk@salar.nl waarin je aangeeft dat je een periode wil laten vrijgeven en met welke reden. Het vrijgeven van een loonaangifte in een periode waarvan het tijdvak gesloten is, is namelijk in de meeste gevallen ongewenst. Vermeld hierbij altijd duidelijk de naam van de werkgever, het loonheffingennummer en welke periodes moeten worden vrijgegeven.

Bij twijfel kun je ons ook telefonisch bereiken via 040 25 11 333.