Hoe wijzig ik het periodeloon?

• Ga naar menu ‘Periode gegevens’‘Loongegevens’
  • Klik op het kladblokje
  • Vul het loon in bij de optie ‘Periodeloon’ of ‘Fulltimeloon’

Is de medewerker al berekend in een eerdere periode of wijzigt het loon gedurende een periode?

• Klik op de gele knop rechtsonder
  • Geldig vanaf’ vul hier de datum in vanaf wanneer het periodeloon berekend moet worden.
  • Vul het loon in bij de optie ‘Periodeloon’ of ‘Fulltimeloon’

Moet het periodeloon gewijzigd worden in een periode die al berekend is, dan dient de berekening terug worden gezet.

Hoe zet ik een berekening terug?