Hoe voeg ik een premie toe?

Om een premie of regeling toe te voegen, ga je op organisatieniveau naar

'Verloningsinstellingen' - 'Premies'.

Klik op de Plusknop, om een keuze te maken uit: 'Sector', 'CAO' of 'Premie'.

Via 'Sector' en 'CAO' vind je de voorgedefinieerde premies. Na het selecteren van de sector, verschijnt er een extra tabblad met de 'CAO'. In dit menu kun je een cao selecteren met de onderliggende premies.

In het menu 'Toewijzen' kun je de cao aan werkgevers toevoegen. Ook kun je bepalen of deze cao bij elke nieuwe werkgever moet worden toegepast.

Klik op 'Toevoegen' om de geselecteerde premies op te slaan en toe te wijzen aan de geselecteerde werkgevers.