Hoe voeg ik de premie PAWW toe?

Je opent de werkgever en kiest voor 'Verlonings instellingen' - 'Premies'. Via het plus-icoontje kun je de knop 'Premie' aanklikken. Je klikt op 'Beschikbare premies' - 'Toevoegen'. Vervolgens selecteer je de premie PAWW uit het dropdown menu en klik je nogmaals op toevoegen.

In het volgende scherm vind je de knop 'Toewijzen' waar je de premie meteen kunt toewijzen aan de geselecteerde medewerkers.

Nadat je de premie op werkgeverniveau hebt toegewezen kun je hem op werknemerniveau ook toewijzen aan medewerkers. Je doet dit via 'Verlonings instellingen' - 'Premies' waar je via het plus-icoontje de knop premie aan kunt klikken. Onder beschikbare premies vind je hier de premie PAWW die je nu kunt toevoegen.

Via het icoontje kun je in de printopties van de werkgever een premieoverzicht vinden van de PAWW, waar je de gegevens vindt waarmee je aangifte kunt doen op spaww.nl

De facturatie van de PAWW vindt plaats via een nota, die verzonden wordt na opgave van de data op de website van spaww(www.spaww.nl).

De getoonde video is beschikbaar gesteld via de website www.spaww.nl. Voor verdere vragen over de aangifte kunt u bij hen terecht.