Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten voor het klantenportaal?

Als je wil inloggen op het klantenportaal word je gevraagd om je e-mailadres en je wachtwoord. Het kan gebeuren dat je het wachtwoord vergeten bent. Onderaan het inlogscherm heb je daarom de knop 'Wachtwoord vergeten? Klik hier'.

Als je op deze knop klikt word je gevraagd om je e-mailadres in te geven. Als je dit doet en je drukt op de knop 'Stuur wachtwoord' ontvang je van ons binnen enkele ogenblikken automatisch een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je in combinatie met je e-mailadres gebruiken om in te loggen in het klantenportaal.

Als je bent ingelogd in het klantenportaal kun je op het scherm 'Mijn Gegevens' - 'Wijzig wachtwoord' je wachtwoord wijzigen naar een persoonlijk gekozen wachtwoord.