Hoe voeg ik een reservering toe?

In SalarFusion zijn standaard al een aantal Reserveringen aanwezig waaronder: Vakantiegeld, Vakantieuren en Vakantieuren (Bovenwettelijk).

Je kunt ook eigen reserveringen toevoegen:

Ga hiervoor naar menu: 'Verloningsinstellingen' - 'Loonelementen' (op Werkgeverniveau). Wil je de reservering voor meerdere werkgevers kunnen gebruiken, voeg deze dan toe op Organisatieniveau bij 'Loonelementen'.

Om een extra Reservering toe te voegen klik je op de gele knop en dan op 'Reservering'.

Maak een keuze wat voor soort Reservering je wil toevoegen: 'Zelf definiëren uren' of 'Zelf definiëren bedrag' en geef een Omschrijving in.

Toegevoegde Reserveringen kun je vervolgens toewijzen aan Werknemers, in Periodes die nog niet berekend zijn. Via het plusje bij 'Loonelementen' - 'Reservering' - 'beschikbare reserveringen'.

Heb je een reservering reeds toegevoegd en wil je deze alsnog aanpassen? Dubbelklik dan op de reservering of klik rechts naast de reservering op het oogje.