Hoe gebruik ik het ESS gebruikers beheer?

Vanaf het abonnement ‘Business’ kan er gebruikt gemaakt worden van ESS portaal.

Om een gebruiker toe te voegen selecteer je de werkgever.

• Ga naar menu ‘Digitaal beheer' - 'Instellingen'. Controleer of de schuifknop onder het tegeltje werknemerportaal aanstaat.
  • Ga naar menu ‘Digitaal beheer’- ‘ESS gebruikersbeheer’
  • Klik op de gele knop rechtsonder en selecteer ‘Accounts toevoegen’
  • Plaats een vinkje voor de werknemer(s) die je toegang tot de ESS omgeving wilt geven.
  • Klik op ‘Opslaan’

Er verschijnt een nieuw scherm.

• Selecteer bij de gebruikersnaam het e-mailadres die ingevoerd is bij de basisgegevens van de werknemer. (Moet dit adres niet gebruikt worden dan kan via het plus symbool een nieuw e-mailadres toegevoegd worden.)
  • Genereer een wachtwoord
  • Klik op ‘Opslaan’ of ‘Opslaan en verzenden’ (gegevens worden opgeslagen en naar medewerker verstuurd).

Nadat de gegevens zijn opgeslagen kom je terug in het beginscherm. De toegevoegde account worden weergegeven.