Hoe verstuur je loonstroken per e-mail naar de werknemer?

Vanaf het abonnement ‘Basic’ in Salarfusion kunnen er loonstroken naar de werknemer verstuurd worden. Om de loonstroken te kunnen versturen moet de periode berekend en geaccordeerd zijn.

Open bij de werkgever het menu ‘Digitaal beheer’- ‘Accorderen en verzenden’.  Selecteer rechtsboven de juiste periode en vink de optie ‘Naar e-mail’ aan, klik op de gele knop rechtsonder en selecteer ‘Verzenden naar e-mail’. De loonstroken zijn nu verstuurd en er staat een vinkje onder de kolom ‘Naar email’.

Om de loonstrook nogmaals te versturen, moet de muis boven het vinkje gehouden worden onder de kolom ‘Naar email’. Er verschijnt nu de optie ‘Nogmaals verzenden naar e-mail’