Hoe kan ik WinSalar updaten?

Een update kan op de volgende manieren geladen worden:

• 'Update WinSalar 20xx' op het bureaublad
  • 'Start'– 'Programma’s' – 'WinSalar 20xx' – 'Update WinSalar 20xx'.
  • Via menu 'Update' in het hoofdscherm. WinSalar sluit zichzelf dan af voor het de update procedure start.
  • Via de map waarin WinSalar 20xx is geïnstalleerd. Start hier het 'UpdWinSalar 20xx.exe' bestand.

Let wel! WinSalar dient afgesloten te zijn, voordat een update geladen kan worden.

Wanneer u met de netwerkversie werkt, wordt er bij het opstarten van de client ook op updates gecontroleerd. WinSalar updates moeten altijd eerst op de server worden uitgevoerd. Om naar de locatie op de server gaan, klik op de knop 'Open serverlocatie'. Voer hier het 'UpdWinSalar 20xx.exe' bestand uit.

cid:image002.png@01D5C6BB.B3567770