Hoe maak ik een organisatie aan?

Bekijk hier de instructievideo:

Wanneer je voor de eerste keer op SalarFusion inlogt met je gebruikersgegevens, zie je de 'help overlay', een doorzichtig helpscherm met pijltjes die je op weg helpen.

Je dient eerst een organisatie toe te voegen voordat je werkgevers kunt aanmaken of vanuit WinSalar kunt importeren.

• Klik linksboven in het scherm op 'Organisatie'
  • Geef de naam op voor de organisatie
  • Selecteer het startjaar
  • Klik op 'Opslaan'

De organisatie is nu aangemaakt.

Om een werkgever aan te maken bekijk je het volgende artikel:

Hoe voeg ik een werkgever toe?

Indien u een werkgever wilt converteren, bekijk dan het volgende artikel:

Hoe converteer ik een werkgever van WinSalar naar SalarFusion?