Meest gestelde vragen over berekeningen.

Door op het rekenmachine icoontje te klikken, wordt het berekening menu geopend.                                    rekenmachine.png

Wanneer u op het rekenmachine icoontje klikt, vanuit het werkgevermenu, zullen er 3 opties verschijnen.

Als u dit doet vanuit het werknemersmenu, komt er een werknemer specifieke optie bij, namelijk Proforma werknemer.

Proforma werkgever

Met deze optie, komt u in een menu met alle werknemers van deze werkgever terecht. Hier kunt u de werknemer selecteren waar u een proforma berekening voor wilt maken.
U kunt er ook voor kiezen om voor alle werknemers in één keer een proforma te berekenen.

Nadat er een proforma is gemaakt, kan er definitief berekend worden.

Proforma werknemer
Wanneer u voor een werknemer specifiek een berekening wilt maken, kan dat door middel van deze optie.

Definitief
Deze optie selecteert u wanneer u meteen een definitieve berekening wilt maken.

Terugzetten
Selecteer de laatste periode waarin berekend is, tot aan de periode waarin de berekening terug gezet moet worden. Dus als u in april iets wilt corrigeren van februari, vult u dus april t/m februari in.

Meerdere periodes berekenen
U kunt meerdere periodes berekenen door aan te geven "van" en "tot en met" welke periode u tegelijk wilt berekenen.
Dit vult u dus omgekeerd in dan bij het terugzetten.

Intructievideo