Hoe voeg ik een werknemer toe?

• Kies in het werkgevers menu aan de linkerkant 'Dashboard'
  • Klik daarna rechtsboven in het scherm op de knop '+ Nieuwe werknemer' om een werknemer toe te voegen

• Nadat de gegevens zijn ingevoerd klik je op 'Opslaan'

Wanneer er bij het opslaan verplichte gegevens worden overgeslagen zal dit wordt dit aangegeven met een rood uitroepteken. mceclip1.png

Je komt in het gedeelte 'PERSONEELSGEGEVENS' - 'Basisgegevens' van de aangemaakte werknemer terecht. Hier kun je de de basisgegevens van de werknemer indien nodig verder aanvullen.
Vergeet niet op 'Opslaan' te klikken om de wijzigingen te bewaren.

• Klik in het werknemersmenu op 'VERLONINGSINSTELLINGEN'
  • Klik daarna bovenin het scherm op 'Loonaangiftegegevens'
  • Maak bij de 'Arbeidsverhouding' een keuze uit 'Onbekend', 'Onbepaalde tijd' of 'Bepaalde tijd'
  • Selecteer een CAO door te scrollen in de lijst of een code in te typen
  • Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen te bewaren

Ga in het menu 'PERIODEGEGEVENS' naar 'Loongegevens'.
Je kunt hier de salarisgegevens instellen.

• Nadat je de gegevens hebt ingevoerd klik je op 'Opslaan'

Wil je een uurloner invoeren? Bekijk het volgende artikel: Hoe stel ik een werknemer in als uurloner?

Om een berekening te maken bekijk je het volgende artikel:

Hoe maak ik een berekening?