Heb je vragen? Bel 040 25 11 333

Hoe maak ik een definitieve berekening?

Bekijk een voorbeeld video van de hieronder beschreven instructies.

Je kunt een definitieve berekening maken vanaf zowel organisatie-, werkgevers- als op werknemersniveau.

• Klik linksboven in het scherm op 'ORGANISATIE' of open een werkgever of werknemer
  • Kies in het menu 'BEREKENING' voor 'Definitieve berekening'
  • Vink de werkgever(s) of werknemer(s) aan waarvoor je een definitieve berekening wilt maken.
    (Op werknemersniveau zal de betreffende werknemer automatisch worden aangevinkt)
  • Klik op 'Definitief berekenen'

Het icoon in de kolom 'STATUS' geeft de status van de berekening weer.

1_-_none.PNG Er zijn nog geen berekeningen gemaakt.
1_-_busy.png De berekening wordt uitgevoerd.
1_-_vink.PNG De berekening is voltooid.
1_-_fout.PNG Er is iets misgegaan tijdens het berekenen. Houd de muis boven het icoon om meer
     informatie te tonen.

Met de voortgangsbalk kuntje volgen hoe ver de berekening is.

Nadat het berekenen is voltooid klik je op 'Sluiten' om het loonberekeningsscherm te sluiten.